Söndag



Vill avsluta denna söndag med att säga att jag har världens bästa föräldrar som jag älskar över ALLT annat i världen..

Afterwork

Bjuder på lite blandade bilder från våra after work på Harrys !

Flytt

Hi!

Idag håller vi på att packa för fullt.. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag.. Hur ska vi kunna bo såhär fram till torsdag? Herregud. Håll tummarna för att jag överlever.
Hoppas på att jag hinner iväg på träning senare, hade varit gott att få röra på sig lite efter denna helgen :)
Glöm nu inte att vara med och tävla om ett clips-set på www.hairx.blogg.se .. Tävlingen avslutas 1/11!

Kvällens !

Först bär det av hem till mina kusiner för lite passning och sedan vidare till Simon för födelsedagsfest/klassfest!
Ha en trevlig kväll allihop!


Uppskattning

Jag älskar verkligen mina vänner men ibland blir jag bara så trött på att få ta all skit. Jag är inte längre den som säger ifrån och startar någon diskussion utan mer den som inte bryr sig så mycket utan försöker lugna läget. Tyvärr så verkar detta inte fungera längre då det endast leder till att folk blir sura på mig utan anledning och jag står som ett frågetecken med en stor klump i magen.

Jag tänker börja visa mer uppskattning till dom som verkligen uppskattar mig. Ni andra kan fortsätta förlora era riktiga vänner för att ni behandlar dom som skit.









Dags att sova ?

Hej där ute ! Nu ligger jag i sängen helt varm och go efter att ha tagit ett bad. Eric och Molly ligger och snarkar brevid mig.. Idag har jag först jobbat, sedan tränat för att till sist kollat på Fridas och Patriks hus som dom har köpt :) det var så himla fint ! Tror dom kommer trivas superbra! Jag har även hunnit med att skriva menyn tills på fredag då vi ska köra halv 8 hos mig hemma hos oss ! Haha ska bli sjukt roligt och jag vet att vi kommer vinna med vår meny :) kan lägga upp den här imorgon om jag hinner med i alla förberedelser! Men nu är det faktiskt dags för mig att sova . Charlotte kommer ju som vanligt hit imorgon vid 08.30 för att vi ska gå en rask morgonpromenad :) hoppas bara att solen skiner imorgon, det är så himla tråkigt när det regnar ! God natt på er ! Ps. Glöm inte att kolla www.Hairx.blogg.se där har vi just nu en tävling!

Bästa dockan


Brownie

Hello mina kära! Ett tag sedan, I know, men jag hinner inte.. :P Jobbar och tränar och står i ;)
Som ni kanske ser är jag lite mörkare i håret, blev lite för mörkt enligt mig men om en vecka eller så är det säkert bättre :)
Ikväll skall vi träna step up, sjukt kul och lite utmaning:)
Och till mina tjejer, på fredag blir det dans! Nu kör vi !! Är ni på? :D
Puss!

Carolina Gynning är begåvad


Härlig höstdag!

Fint väder det är ute idag !  Blir så himla glad när solen skiner!

Sitter i salongen och sköter lite jobb på datorn. Bilder som skall läggas in och viktiga mail som skall skrivas. Vi kommer förresten snart att få in clips till salongen, vad tycker ni om det? Ett helt set kommer att ligga runt 500-600 kr. Naturligtvis är det äkta hår i riktigt bra kvalité! Sedan kan jag väl passa på att berätta att i januari kommer vi att börja det nya året med att börja göra ögonfransförlängningar här på salongen som också kommer att ligga runt 500 kr för en hel förlängning till en början. Låter det inte toppen? Skall bli väldigt roligt att äntligen få utvidga salongen lite !
Här kommer lite nya före- och efterbilder. Vill ni se ännu fler kan ni besöka vår salongs blogg www.hairx.blogg.se
Har ni några frågor om våra hårförlängningar så får ni gärna ställa dom här i bloggen eller här.
Puss!

3 bilder från gårdagen

Blev tyvärr inte många bilder tagna igår men här har ni iaf 3 stycken och det är ju bättre än inga, right?

Söndag

Hello!
Det var ett tag sedan jag skrev, har helt enkelt inte hunnit med :) I fredags var jag bara hemma och hade det mysigt med Eric och Molly .. Igår gick jag ut med Malin, Ida, Lisa och Hanna... Var en ganska rolig, lite lugnare kväll :D
Kom precis hem från en joggingrunda. Även Molly sprang, trodde aldrig hon skulle orka att följa med men hon var riktigt duktig! Man ska inte underskatta små hundar .. :)

Vi just nu, blöta och svettiga . Blä. Nu väntar ett varmt bad, sedan åker vi hem till Charlotte och Johan för att baka kanelbullar :D

 

PUSS!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu