Lill-lördag

Hej sweeeeeets!
Är på jobbet. Har haft fullt upp idag men hann iväg på en lunch med pappa. På Roomer såklart!
Efter jobbet skall jag åka med mamma och pappa och kolla på deras nya hus. Efter det skall jag och Eric antingen på bio eller laga en mysig middag ihop, dricka ett glas vin och bara ha det mysigt!







Till helgen skall alla tjejer samlas hemma hos mig så skall vi kolla på finalen i Miss World Sweden 2011. Vi hejar på Denise så gå in och rösta på henne här!





Puss!

Ska ut och äta på harrys med mina kära vän...

img_5324 (MMS)

Ska ut och äta på harrys med mina kära vänner! Ute öser det ner ! Känner att mina hunters och min pälsväst kommer få hänga med mig många gånger under hösten! Förlåt för mina tråkiga inlägg från telefonen men ni får överleva . :) puss!


Hemma från Spanien och världens lyckligast...

img_0674 (MMS)

Hemma från Spanien och världens lyckligaste tjej!   Idag ser jag ut såhär. Lite höstig. Hösten kom alldeles för snabbt i år!  Ikväll skall jag bara ta det lugnt och försöka vila så att jag kan bli frisk någon gång. Har haft hemsk hosta nu i över en vecka! Vill ju kunna börja träna ordentligt igen men hostan håller mig tillbaka!!  Nu skall jag snart börja stänga salongen. Skriver kanske en rad senare ! Puss!


Här ligger jag i mörkret och är glad över ...

img_7146 (MMS)

Här ligger jag i mörkret och är glad över att ha semester :) imorgon åker vi till Spanien och jag längtar så tills jag ligger på stranden, dricker sangria och får umgås med en av dom jag älskar allra mest. På fredag firar vi 6 år ihop. Helt otroligt! Tiden har gått så himla snabbt!  Älskling, jag älskar dig bara mer och mer för varje dag.


SUNDAY

Kan börja med att säga att jag är precis lika trött som jag ser ut på bilden. Sov riktigt dåligt inatt tack vare min kära nacke.
Idag har jag och Eric varit ute hos hans föräldrar och firade hans pappa som fyller år i veckan. Åt kräftor! Mums..
Har precis jobbat lite och förberett för att vara borta från jobbet en vecka :) Imorgon jobbar jag min sista dag innan vi åker till Spanien. Det skall bli så härligt!!
Känner mig dock lite oroad över hur jag skall kunna jobba imorgon. Men som Eric säger så tror jag att jag är supergirl så jag får helt enkelt leva upp till det imorgon!
Nu skall jag få min dagliga nackmassage, sedan tänkte jag ta och börja packa :)

Musiken dunkar från vardagsrummet och jag ...

img_8231 (MMS)

Musiken dunkar från vardagsrummet och jag ligger i sovrummet med nackspärr och tycker synd om mig själv. Fy fan för nackspärr och fy fan för studsmattor.


I LOVE FRIDAYS

Såhär ser jag ut idag. Tonade håret mörkare igår, trivs mycket bättre i mörkt men tycker det blev lite väl mörkt. Tur att det är toning för om några tvättar så kommer det säkert vara precis så jag vill ha det!
Har jobbat på salongen själv hela veckan och nu är det fredag vilket är superskönt! Älskar fredagar. Har avklarat två kunder idag och skall ta hand om två till om en stund men först skall jag och Charlotte iväg och fixa naglarna. Ikväll skall jag bara mysa med Eric men imorgon blir det utgång!
Bild kommer på naglarna ;)
PUSS!

Ut på joggingtur!

img_0042 (MMS)

Ut på joggingtur!


Ni får mig så lycklig 

img_4289 (MMS)

Ni får mig så lycklig 


.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu