Vad hände med min arm..? Haha precis avslu...

img_2703 (MMS)

Vad hände med min arm..? Haha precis avslutat ett riktigt svettigt spinningpass.. Nu blir det frukost! Adios!!


Parkeringstjuv! Lämnade denna lapp till sn...

img_7766 (MMS)

Parkeringstjuv! Lämnade denna lapp till snubben som snott vår parkeringsplats idag.. Hoppas att ni har bärbar dator så ni kan vända den och läsa.. Haha nog om det. Har precis varit och tränat och nu ska jag bara vara hemma och ta det lugnt resten av kvällen.. Så tråkiga inlägg det blir nu men jag har verkligen inget liv för tillfället. Det enda jag gör är att sova, jobba och träna! Älskar att ha det så men det är synd att jag inte hinner eller orkar klämma in lite roligheter. Får hoppas att det blir bättring på det i juni :)


Hej alla! Idag har varit en underbar dag! ...

img_1920 (MMS)

Hej alla! Idag har varit en underbar dag! Har varit på spinning , sedan varit iväg på lite jobb , städat lägenheten och sen stack jag iväg till gymmet igen.. Och snacka om att det blev träning! Var på gymmet typ 2,5 timme. Fick även mätt fettprocent i kroppen och fick se att jag minskat nästan 5% i fett på bara 1 månad:) känns grymt bra! Nu är jag ännu mer motiverad!! Avslutade kvällen med att åka till mina kära svärföräldrar för att ta ett långt bad i jacuzzin .. Helt underbart! Livet är på topp!    Bilden tog Eric på mig förut när jag testsatt i hans mormors gamla sittbadkar.. Haha !!  God natt mina vänner!!


Godmorgon mina kära! Jag har som vanligt b...

img_7032 (MMS)

Godmorgon mina kära! Jag har som vanligt börjat veckan med ett spinningpass och nu sitter jag och avnjuter en hallonsmoothie ;) snart drar jag till jobbet! Efter jobbet blir det mer träning och sedan blir det kanske lite pensionärshäng hos Frida och Patrik ;)


En helt vanlig söndag för förtidspensionär...

img_3801 (MMS)

En helt vanlig söndag för förtidspensionärerna.. Paj och monopol.


SMS-inlägg

img_8188 (MMS)


Houston, we got a problem..  Lambi var slu...

img_3026 (MMS)

Houston, we got a problem..  Lambi var slut. Ett första tecken på att jorden börjar gå under?  Edet soft är inte ett dugg SOFT!


Full rulle på salongen !

img_4342 (MMS)

Full rulle på salongen !


LYCKA!


Busy friday

Hej mina kära !
Idag har det varit en rolig dag på jobbet! Balerna är igång så det har varit mycket hårförlängningar, uppsättningar och sminkningar! Imorgon har vi ännu mer att göra på salongen! Helt fullproppat med uppsättningar och smink, så himla roligt att få vara en del av en sådan speciell dag!
Kommer att visa lite bilder imorgon på olika uppsättningar/frisyrer som är gjorda av oss på HairX.
Med tanke på att jag ska jobba imorgon blir det nog bara en lugn kväll hemma idag med mys framför tvn. Eric behöver ju vila upp sig inför imorgon också, han ska springa Göteborgsvarvet så jag får väl agera mamma och se till att han äter och dricker bra ;)
Älskar mina färgglada armband! Extra snygga i sommar när man har en riktig bränna :)
Nog för nu..
Adíos!

Påväg mot gustafsberg för att kolla in all...

img_4113 (MMS)

Påväg mot gustafsberg för att kolla in alla dagens uppsättningar och sminkningar som vi gjort på salongen denna soliga fredag ;)


Mina älskade kollegor !

img_2545 (MMS)

Mina älskade kollegor !


God natt!  Tagga spinning imorgon 07.00! L...

img_4550 (MMS)

God natt!  Tagga spinning imorgon 07.00! LOVE IT!


New nails

Fixade naglarna idag ! Gjorde lite mer naturliga naglar med vita tippar men för att göra dom lite roligare så valde vi ett vitt med glitter i :) jättefina blev dom(som vanligt) ! Jessika är så duktig!! Glittret syns dock inte så mycket på bilden :(

Hej igen.. Alla klagar så på att jag är då...

img_8338 (MMS)

Hej igen.. Alla klagar så på att jag är dålig på att blogga så jag får väl ta tag i detta igen.. Haha just nu sitter jag och kollar på tv och äter solrosfrön .. Haha nu kom Malin upp i mitt huvud när jag skrev solrosfrön .. Hon är så trött på mina dieter.. Bara för att jag i inte vill äta chips och dricka riktig cola med henne längre.. :P Haha Nu väntar jag på att min man ska komma hem.. Han lovade att komma innan bb så han borde dyka upp när som helst.. Smack!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu