Lunch på roomer


?

Det går tydligen inte att kommentera de inlägg jag gjort via mobilen just nu? Vi får hoppas att de snart blir löst.


Firar Linn på Kullgrens


Fredag

Såhär ser jag ut idag. Skinnbrallor, Jeffrey Campbells och pälsjacka!


Svar på kommentar

Verkar som att mina mobilinlägg inte kommit in.. Tråkigt. Så det är därför det har varit lite dött här :) Sorry! Lovade ju att svara på era frågor i kommentarerna så here it is;

Postat av: Philippa

Tack för bra blogg! :) Skulle inte du kunna skriva hur en typisk tränings-vecka ser ut för dig? Å hur äter du på en dag? :) ha det bra å sluta inte blogga!! :))



Svar: Hej Philippa! Tack!


Har ju varit sjuk nu men annars brukar jag träna följande;


Måndag: 07.00 Spinning och efter jobbet Sh'bam

Tisdag: Zumba

Onsdag: 07.00 spinning och efter jobbet Step

Torsdag: Sh'bam

Fredag: 07.00 Spinning, 08.00 Yoga och efter jobbet sh'bam!

Lördag: Väldigt varierat. Antingen gym eller promenad. Lite lugnare träning :)

Söndag: VILA


Angående maten så äter jag bara godis och så en gång i veckan. Och så försöker jag att inte äta efter 18.00 på vardagarna! Det är verkligen ett tips om ni vill hålla vikten eller gå ner! Ät mycket frukost/lunch och mindre på kvällen, helst innan 18.00.

 

Kram!


Lunch

Har precis ätit lunch. Nu skall vi ut på promenad med Malin och Nala!


WORD

image description

Movienight

Har kollat film ikväll med Charlotte och Sara. Eller ja, när Sara kom på att det var någon sport på tv(typ handboll), så försvann hon ganska snabbt.
Snart kan jag börja träna igen. So happy! Tänkte tjuvstarta lite med en rask promenad imorgon! Blir ju alldeles för trött, lat och hungrig av att inte röra på mig.. Haha
Och ni ska veta att jag verkligen uppskattar när ni kommenterar! Blir så mycket roligare att skriva och jag blir så mycket mer motiverad till att blogga oftare! Lovar er att jag kommer svara på alla frågor i kommentarerna härdanefter, men då får ni lova att kommentera!


Helan och halvan

Utgång ikväll


Frukost

Sitter på jobbet och ska försöka få i mig lite frukost.. Mår så otroligt illa av penicillinet så vi får se hur detta går!


En sann husmor

Eric bad mig baka.. så jag bakar. Medan han tränar så att han liksom kan komma hem från träningen när det luktar sådär gott som bara nybakat kan lukta. Antar att det inte är speciellt många killar som läser min blogg men om det är någon som gör det så vet jag att du är lite avundsjuk på att det är Eric som bor med en husmor och inte du.

Off to work

Går till jobbet lite tidigare idag..


Dags att sova

Blir en kaosdag på jobbet imorgon så nu måste jag verkligen sova..

God natt på er alla fina❤


Äntligen!

Äntligen mår jag bättre! Penicillinet må göra att jag mår riktigt illa men tar bort halsfluss är det bra på!


Nu kommer snart Frida och Patrik hit.. Vi ska äta mat och slappa. Kanske baka också! Mums!



Har ljuset upp håret lite som ni kan se på bilden. . .


11-08-19 Happiest day of my life


Tur vi är två

Hemma idag. Tyvärr är salongen stängd idag och även imorgon. Kommer vara tillbaka på jobbet på onsdag, förhoppningsvis är jag frisk då. Första gången det har kört ihop sig såhär så att varken jag eller Charlotte kan vara på jobbet. Men men .. så kan det bli ibland!


Det är tur att jag har Molly hemma! Hon gör mig glad.. Vi har myst på soffan hela dagen.


Varning

Jag har halsfluss. Passar på att skriva nu när jag ligger och är så varm som en lurvig hund på Hawaii.

Ni förstår. Jag växlar mellan att frysa som en nakenhund i en iglo och ja, svettas som den lurviga hunden på Hawaii.

Och även om jag har hög feber och den värsta träningsvärken i världen så är det en sak som får mig att tycka allra mest synd om mig själv.. att jag inte får träna på 10 dagar. .




Min fråga till er

Okej.. Har ännu inte lyckats somna.. Men jag kom och tänka på en sak. Att när jag uppdaterar mer, så blir ni fler men ändå får jag färre kommentarer. Himla tråkigt det där!

Så nu har jag en fråga till er, av ren nyfikenhet. Det jag vill ha svar på är följande; vem är du och varför läser du just min blogg?

Kom igen nu.. Det tar mindre än en minut att svara :)


Natti natti..


Torsdag

Testade ett nytt pass idag! Sh'bam hette det och det var så roligt! Tiden bara rullade iväg och svetten rann! Tänkte köra ett pass imorgon efter jobbet med ! Men börjar dagen med spinning och efter det yoga! Älskar att jag börjar 10 och kan träna två timmar innan jobbet!

Ligger i sängen just nu och skall snart försöka sova. Tänkte somna i tid för en gångs skull.. Molly har inga problem med att somna. Hon har redan lagit beslag på min kudde som ni kan se på bilden! Sötnos..


.


Spring

Min dag har bestått av spinning, jobb och sedan träning igen.. Är verkligen trött idag! Tror det beror på vädret! Vill bara ha vår! Önskar att jag vaknar upp imorgon och solen skiner, fåglarna kvittrar och blommorna blommar.. Skulle dock inte vara så underbart som det låter då jag förmodligen hade vaknat upp med svullna ögon, andningssvårigheter och en rinnande näsa. Yes people, brutal pollenallergi var det jag just beskrev så vackert. Ändå älskar jag våren. Fatta då vilken kärlek jag har till denna årstid.


Ordning och reda

Håller på och storstädar i salongen. Vill att det ska vara fint när Charlotte kommer hem nästa vecka :) har tänt ljus och spelar mysmusik. Snart blir det lunch och sedan skall jag ta hand om några goa kunder :)



Hoppas hoppas hoppas att vårt nya modem kommer idag. En salong utan varken internet eller telefoni är inte att rekommendera!!!


Soffläge

Ligger och kollar tv.. Eller AppleTv snarare! Riktigt bra grej förövrigt!

Jobbat hela dagen och efter jobbet blev det spinning. Nu tänker jag inte röra mig ur fläcken.. Hej.


Harrys kungshamn

Igår tillbringade jag kvällen med mina två favoritkillar. Vi lyssnade på min kusin när han spelade på Harrys i Kungshamn. Rolig kväll !


Mot hunnebo

Nu är vi packade och klara och åker till hunnebo över helgen för att bara mysa och äta god mat!


Molly njuter av ledigheten


Ensam .. Nästan

Jahopp då har Charlotte åkt till Thailand.. Skall jobba ensam nu i över två veckor men det ska väl jag klara lysande ;) tur att Amelia är här på besök!

Har en liten nyhet på salongen som jag tänkte dela med mig av inom kort :)


SMILE


.


OLSEN


New year's eve


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu