Inflyttningsfest hos Malin!

img_2016 (MMS)

Inflyttningsfest hos Malin!


Lemonad


Summer


Ledig torsdag

Åh vad skönt att vara ledig såhär en torsdag! Har fått så mycket gjort idag runt huset och det är så mycket som blommar i trädgården nu så innan jag åkte hem passade jag på att plocka ihop en bukett. Mysigt! Oj vilken liten tant jag har blivit.
Nu skall jag vila lite, känner redan att träningsvärken är påväg i armarna. Ikväll sticker jag och Eric hem till Frida och Patrik för lite mys!

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig

Att flyttstäda väcker många minnen ..


HELLO


Snyggt

Dog lite när jag såg dessa bilder på Sofi Fahrman och Caroline Winberg. Båda klänningarna är helt otroliga!

BIRTHDAY PARTY

Hade ett galet kalas i lördags. Vi började i lägenheten i Hunnbo på en fördrink, för att sedan gå vidare till kanten och dricka lite skumpa(och tydligen shotta, LINN ! haha). Efter det begav vi oss till en sjöbod som mina underbara föräldrar hade fixat och där stod pizzorna redo för att ätas upp! :) Efter mat och lite för mycket rosé tog vi taxi till Kungshamn om skakade rumpa på Harrys! Bäst av allt var ändå avslutningen med 148720 toasts på kanten! Rolig kväll! Tack mina vänner för att ni kom och för alla fina presenter, ni är bäst! Nu; BILDBOMB.

 


BIRTHDAY GIRL

Har haft en jättebra födelsedag! Har till och med unnat mig carbs idag ;)!

Dagen började med skönsång av Eric och frukost på sängen vid 06.00 typ.. Waaaay toooo early! Somnade om. Vaknade. Klädde på mig. Åkte till jobbet. Väl där jobbade jag några timmar för att sedan bli bjuden av Malin på lunch. Lika gott som vanligt! Blev sedan bjuden på fika av Charlotte. Vilka snälla vänner jag har va? :) Helt underbara! Lyckades även göra en sån där filmig gå-in-i-dörren-grej.. Boing!! Bula mitt i pannan. Tack!


Och tack till alla som smsat, ringt, skrivit på facebook osv. Himla gulligt! Ett stort plus denna dag är att jag fått världens finaste presenter! :)

Imorgon åker jag till Hunnebo och på lördag blir det kalajs!

Nu skall jag njuta av de sista tjugo minuterna av min födelsedag! BYE!


Guess who's having a birthday?


Världens finaste


Såld!

Nu skall vi iväg och skriva kontrakt med köparen av lägenheten! :) Såhär är jag klädd idag.


Vad har hänt?

Mary-kate Olsen på Met-galan, New York.
Vad har hänt med Mary-Kate? Båda Olsen-systrarna har alltid varit stil-ikoner för mig men här ser Mary-Kate bara ut som en gammal tant med sömnbrist.
Cameron Diaz var däremot riktigt snygg på samma gala.

09 may


New nails!

Gjorde nya naglar idag! Nu vet väl om att Jossan som har flyttat in hos oss på salongen endast tar 350 kr just nu. Erbjudandet gäller tills efter studenten!

Ni kan boka tid på 0522-161 57 :)


HEADBAND


Tisdag

Har haft världens mysigaste kväll med världens mysigaste tjej.. Vi har målat naglarna, satt i glitterstenar i håret, lekt på lekplatsen och bakat! Men nu.. Åter till Pippi Långstrump :)


All that glitter


08 may


Summer


.


Solig söndag

Vilken härlig dag det har varit idag! Dagen började med lite jobb och sedan bar det av till huset för att greja! Benny, Maria och Charlotte har hjälpt till hela dagen. HELT UNDERBARA! Så himla glad över att de hjälpt oss idag. Fick så himla mycket gjort!

Nu kollar Maria, Charlotte och jag på BB och killarna är i köket och kollar fotboll :). Världens mysigaste söndag helt enkelt !

Kram på er!


Premiär!

Första grillningen i huset. Helt underbart!


Mums!


Lycklig

Det händer så mycket just nu i mitt liv som gör mig så glad. Vi har köpt hus, full rulle på jobbet, försäljningen av lägenheten gå jättebra och snart är sommaren här. Är så himla glad och tacksam. Får väldigt mycket kommentarer om det som skrivits tidigare här på bloggen både positiva och negativa och självklart läser jag alla. Håller verkligen med i många kommentarer om att det som varit har varit omoget och onödigt. Sedan är det många som tycker att detta var helt rätt. Förmodligen personer som känner personen i fråga och tyckte att det var dags att någon röt ifrån. Men nu är det ingen idé att ni lägger några fler kommentarer utan nu går vi vidare :).
Ikväll skall vi laga mat och dricka vin med en massa goa vänner. Skall bli himla mysigt! Lägger in lite bilder senare.

En bild från när vi grillade i veckan.. Så härligt väder!
Kram på er!

Lördag

Nu sticker vi och grejar i huset! :) bjuder på världens snyggaste outfit ! Haha


Friday

Har haft en mysig kväll med mina underbara vänner! Nu är det dags att krypa till sängs och imorgon skall jag bara njuta av att vara ledig! Har varit mycket denna veckan både med jobbet och det privata så skall bli himla skönt att slappa lite :). Sedan vill jag även tillägga att jag brukar inte låta sånt här snack som varit här vara "öppet" så att alla kan se men denna person har kommit undan med så mycket under alla år och för alla människor så tror jag bägaren rinner över tillslut och då bryr man sig inte så mycket om vad som är rätt och fel eller vad som är moget och omoget längre utan man gör det som känns rätt.

Har även valt att inte godkänna fler kommentarer i det inlägget eftersom det skulle kunna fortsätta hur länge som helst..


God natt på er! :)

 


.


Happiness

Hej alla stackare!  Stackare för att jag tycker synd om er som hoppfullt kikar in här när det i princip har varit helt dött... Men nu skall det bli bättring med det. Och det kommer förmodligen bli en hel del inredning mm. för jag och Eric har nämligen blivit med hus!
Ganska nöjda efter att ha skrivit kontrakt...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu