Kaffemaskin = lycka

God kväll mina vänner!
Ni anar inte hur länge jag har velat ha en kaffemaskin. Och ni anar inte vad min pappa dök upp med idag. Är så himla glad. Har druckit 178 cappuccino och nu sitter jag och dricker varm choklad.
Imorgon ska det bli gott att starta dagen med en espresso.

God natt!Pssst.. glöm inte att kolla in www.hairx.blogg.se där vi nu lagt ut bilder från när vi gjorde extensions på
Amanda Berg.

Hemmakväll

Hej mina vänner !
Sitter hemma och har det mysigt med Eric och Molly.
Denna helgen har jag verkligen inget planerat, första helgen på länge som det är så. Så underbart skönt!
Åker till Thailand om 19 dagar. Helt sjukt underbart ska det bli. Jag ska få massage minst en gång om dagen, äta tonvis med ananas, bada, sola och framför allt njuta av att verkligen ha semester med min UNDERBARA pojkvän. Fattar ni att jag fick den bästa killen på hela jorden. Jag tror inte att ni förstår hur underbar han är. Pilutta er.
Thailand 07Nu har vi verkligen bott in oss i den nya lägenheten. Helt underbart! Har tänt alla ljus i hela lägenheten. Skulle tippa på att det är ca 25 st.  Varmt och gott och så luktar det vanilj ! :)
Tycker ni är så tråkiga och inte kommenterar något, blir liksom inte kul att skriva då. Som att sitta och prata med en vägg typ, eller ah skriva, men ni fattar vad jag menar va? Så kommentera så kommer jag uppdatera massor!
Byyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeee!

Måndag

Starkt ändå att ni håller ut och fortsätter gå in och kolla bloggen .. Kan känna att jag är skyldig er att skriva ett inlägg nu  ! :)
Har varit så SJUKT mycket det senaste. Har ju flyttat ur den gamla lägenheten och renoverat och flyttat in i den nya ! Känns så sjukt bra, bästa köp jag gjort i mitt liv ! Trivs som fisken i vattnet!
I helgen firade vi Malin & Irma som fyllt 21 resp. 20 år! Tycker att det blev en lyckad lördagskväll och gårdagen spenderades med tjejerna hemma hos Malin med lite eftersnack för att senare ha mys framför tv:n med min man.  Jag och mamma hann även med att städa ur gamla lägenheten igår, kan inte påstå att jag var speciellt pigg men jag överlevde tackvare min mammas skönsång! :)

Lite bilder från helgen


Just nu saknar jag verkligen min pappa, han har nu varit iväg sedan i fredags. Tycker det är lite konstigt att man saknar honom mer bara för att man vet att han är på andra sidan jorden. . Nu tänker jag för mycket ..Trött
God natt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu