Nyårsoutfit

Gott nytt år på er alla!!!


Tuppering

Charlotte mördar mig


Love

Eric kom hem med tio röda rosor till mig idag ❤ och frukost som han serverade mig i sängen.. Det är de små sakerna som gör det..


Last night

Helt slut! Galen kväll igår med goda vänner och god mat ! Kommer nog ligga kvar här ett tag.



Btw. Sorry för designen.. Skall snart fixas ;)


Lunch

Har precis fixat iordning en ny dator till personalrummet på jobbet så nu kan ni nog räkna med lite fler inlägg :) haha älskar att gubben i korvkiosken mittemot frågade Charlotte om hon bodde på vår övervåning.. hahaha Jag dör. Roligaste jag varit med om. Charlotte tyckte inte det var lika kul . .  .

Nu kommer snart Malin så ska vi äta lunch :)

Har installerat en gammal cam på datorn för att kunna skypa mm. Den är riktigt röten. Måste inviga med en bild.


.


.


.


.


VSFS

Två lurviga påväg hem till Frida och Patrik för att kolla VSFS :) men först ska vi köpa lite gotta! Som vi förmodligen kommer vilja spy upp sen efter att ha sett alla snygga kroppar!!!


Merry christmas!

Haft en supermysig julafton! Familj, mat och massa fina julklappar! Finns nog inga bättre dagar än de då familjen är samlad. Mår så bra och är så tacksam över vilka människor jag har omkring mig. Jag älskar er! ❤


I väntan

Väntar på att tvätten skall bli klar. It's so funny!! Borde sova för ska som vanligt på spinningen imorgon 07.00! Love it(eller egentligen känslan efter passet, typ "fan-vad-grym-jag-är-känslan").


Har packat det mesta som skall med till hunnebo imorgon. Ska bli så skönt att äntligen komma dit! Har inte varit där på evigheter känns det som! Man behöver en dos av hunnebo minst en gång i månaden egentligen! Det är terapi!

Nu tror jag bestämt att tvätten är klar!

Night


Tomten

Precis slagit in de sista julklapparna! Tror inte Erics julklappar som han köpt kommer få plats! Känner mig lite som tomten i år!


En ledig måndag

Sitter och kollar tv och dricker pepparkakste.. Väntar på att gubbarna som grejar i köket skall bli klara så att jag kan gå ut på en långpromenad med Molly!


Dear santa

Dessa underbara espressokoppar är nästan det enda som saknas i vår serie .. .


INDI


Christmas spirit

Har haft världens mysigaste kväll! Vi har klätt granen, slått in julklappar, lagat middag och gjort julgodis. Och nu? MATKOMA. Phuuuuuu. Återkommer imorgon

FRIDAY


BLACK&WHITE


.


.


Unfortunately


STUDS


LUCIA ..

.. Och det firar vi för fulla muggar på jobbet!

Good night


I LOVE U


Söndagsmys


Mot Göteborg!

Halvåtta hos Benny och Maria är det som gäller !


BLACK


Mycket kärlek när det närmar sig jul

Här sitter jag nu. Ser otroligt sliten ut men det får ni ta! Vi har såååååå mycket att göra på jobbet just nu! Även om det tar på kroppen så älskar jag det! Det är så underbart att träffa så många tjejer varje dag och bara prata om allt mellan himmel och jord! Om några av våra kunder läser detta nu så vill jag bara säga att ni är helt underbara!










December bjuder på mycket roligt! Till helgen åker vi till Göteborg och äter middag hos goda vänner. Nästa helg åker jag och tjejerna upp till Stockholm för julmys och utgång! Sedan är det jul! Om ni lyckats missa det så absolut ÄLSKAR jag julen. Förra året missade jag ju hela december och alla förberedelser inför jul eftersom jag var i Thailand men i år så tar jag igen det ganska bra tycker jag ;)
Kram

SOMETHING IN COMMON


FANNY LYCKMAN FOR HAIRX

Bjuder på en smygtitt på årets kommande nyårs-bilder!
Foto: Alexander Ferrer
Modell: Fanny Lyckman Imfancy

.


Dear Santa


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu