MONDAY


FUR


TRUE


I ♥ SUMMER


Dagen efter sexpartyt

Här sitter jag nu, härligt osminkad med gårdagens afro. Dagen har bestått av vila, vila och åter vila.  Behöver jag säga att jag var hemma hos Malin igår på "sexparty"? För att förklara vad som menas med ett sexparty så innebär det att det kommer hem en tjej från ett företag som säljer sexleksaker och förklarar allt om blommor och bin samt visar upp olika "produkter" . Det var faktiskt sjukt kul och tro det eller ej, riktigt lärorikt .. haha skrattade sjukt mycket under kvällen ! Tack mina bästa tjejer för en rolig kväll..Jag och Eric gjorde precis en sjukt god middag! Fläskfilé & råstekt potatis med ädelostsås och sparris. Helt underbart gott. MaPa, det påminde sjukt mycket om maten vi brukar äta på El Muelle i Torrevieja!
Nu skall vi äta efterrätt, det blir bärpaj med vaniljsås! Ha en fortsatt trevlig lördag gott folk!

JOBBIG JÄVEL


ETERNAL LOVE


I ♥ TOMMY HILFIGER


Premiär !

Bara för att Charlotte nappade ett kort på mig idag så kan jag göra som alla andra och bjuda på en dagens ;)

En fråga

Hur gör man så att texten inte blir så kompakt när man skriver från mac?


This weekend

Hello pumpkins!
Det har varit en bra helg. I fredags var jag hemma hos Malin och åt räkor med Linn och henne. Rebecka var där också men hon har ju blivit vegetarian på senare dar så hon satt bara och dreglade.. haha .. denna underbara människa har fått för sig att endast äta kött som kommer från hennes mammas gård.. Rebecka, jag respekterar ditt beslut men jag tror tyvärr inte du kommer kunna motstå alla våra grillkvällar som väntas i sommar :D
Haha hur som helst så var kvällen mycket trevlig, riktig girlsnight med en hel del snack :D
Igår tog jag mitt pick och pack(inkl. molly) och åkte till Hunnebo. Var så längesedan jag var där så det var helt underbart att komma dit . Vi gick en härlig långpromenad och på kvällen bjöd pappa på plankstek från Kanten!
Nu sitter jag och Molly hemma och kollar på tv. Eric är på handboll och kommer hem i natt. Vilket kommer resultera i att jag inte kommer kunna somna i tid. PHU!
Imorgon skall jag på åter ett möte, sedan blir det förhoppningsvis sushi och en sväng på stan med mamma. Malin jobbar på 4her imorgon också så jag får väl gå förbi och hälsa på haggan när hon står där och har tråkigt ;)
Mycket text nu, här kommer tre bilder från helgen :D
Molly, överlycklig för att hon får springa lös !

God natt!

Orkar inte skriva så mycket, är helt slut! Två möten inbokade imorgon så jag behöver vara pigg!
Sängen, here I come!

Saknar denna tjej! Alla behöver en dos av Lisa i sitt liv! Haha kom hem min kära..


Take me back!Thailand, december 2010


Sambafest!Hot!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu