SUNDAY =


WORD


PLEASE


.


LIKE


HAPPY TIMES


Halmstad juli 2011


ALL NIGHT

Hade en sjukt rolig kväll igår med Ida, Malin, Hanna och Emelie.. Och Charlotte då som kom lite senare ;)

Vi började med att dricka lite(?) vin på salongen, sedan gick vi vidare till kullgrens och trädgårn. Kul! Som jag alltid har med mina bästa vänner :)

Idag skulle vi egentligen haft en kurs på salongen men det blev inställt, vilket var ganska skönt eftersom vi var lite småtrötta ... :)


Imorgon har vi lagt schemat lite konstigt på salongen.. Eftersom vi ska på bästa Amelias 3 års kalas klockan 16.00 så fick vi helt enkelt prioritera bort lunchen och klämma in alla kunder på förmiddagen! :)


Kan inte fatta hur snabbt tiden har gått. Känns som att du nyss låg i din mammas mage..Eter kalaset imorgon blir det nog butlers med lite goda vänner och på lördag drar vi ihop alla tjejer och går ut!Nu är det dags för mig att säga god natt

God natt


FLASHBACK ONE-JUNE-SPAIN


God kväll

Ligger och fixar med lite jobb som vanligt såhär på kvällen.
Idag har vi börjat fixa och dona lite i salongen. På övervåningen har vi som en liten lägenhet så vi tänkte fixa i ordning där ordentligt nu. Har precis klickat hem en ny tv som vi skall ha där och imorgon hoppas jag vi hinner oss iväg för att köpa lite nya möbler.
Lovar att visa er bilder när vi är klara!
Bild på mig och Sara en kväll i juni.
Har så otroligt mycket bilder från denna sommaren, dock är alla typ mobilbilder men jag tänker lägga in en liten bildbomb ändå ;)
Puss

BACK

Ojojojojoj vad dålig man kan vara på att gå in här och skriva lite. Men det finns en och bara en förklaring till detta. SEMESTER. Jag har försökt ha så mycket ledigt som är möjligt för en egenföretagare och jag kan inte påstå att bloggen prioriteras på min enda lediga tid :) Men nu skall jag jobba hela veckan så ni kan räkna med några inlägg!
Men nu till ngt annat. Jag tycker det är så kul att ni ändå är en hel del som går in och kikar även om jag inte uppdaterat på typ två år.  Vilka är ni underbaringar som trots alla mina svek , fortsätter klicka er in här i hopp om ett livstecken? :)
Bara för er skull skall jag härmed försöka uppdatera flitigt i veckan.
GOD NATT

Behind the scenes


HairX collection


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu