My biggest regret

Idag började jag dagen med en riktig långpromenad.. Så himla skönt i solen! Sedan gick jag hem och efter duschen kollade jag ut genom fönstret och ser.. SNÖ.. Ville bara gräva ner mig själv igen.. jag som precis hade kommit ur mitt ide.
Åkte upp och kollade isshowen med mamma. Blir lika sugen på att börja åka igen varje gång jag ser någon åka skridskor!
Efter isshowen skyndade jag ner till stan för att få naglarna fixade hos Jessika. Hon är så grymt duktig ! Ska visa bilder imorgon !!
Nu ska jag sova. Blir tidig morgon imorgon för vi ska börja dagen med ett möte och det kommer nog ta en bra stund har jag en känsla av.
Natti natti

MAPA PLEASE

Det är precis såhär jag vill gå klädd i vår/sommar..
Hunkydory

Solig lördag!

Dagen började med en brunch på rådhuset med mina snygga älsklingar Rebecka & Charlotte ! Sedan gick vi till salongen för lite jobb. Fick tapetserat i ännu ett rum på övervåningen. Kan inte få nog av den tapeten, visst är den fin?!

TUESDAY


Overdose



Hello!

Idag har varit en så seg dag. Har legat hemma i princip hela dagen och tyckt synd om mig själv för min jäkla tandvärk som vägrar släppa! Har totalt tappat räkning på hur många tabletter jag har tagit.. Inatt vaknade jag varje timme och varje gång jag vaknade var jag där och knapprade värktabletter.. Inte okej. Men tack till min bästa vän Charlotte som kom hit med en godispåse.. Det gjorde mig genast på bättre humör! Så underbar är du!


Men nog om det! Tjejerna jobbar på för fullt med Eventstyle, ni har väl inte glömt att kolla in bloggen? Den uppdateras dagligen med massa roliga bilder!



Kul att jag fått så bra respons på ringarna :) Fortsätt maila, de är inte slut ännu :)


LOVE


Smycken till salu



 NR 1. Kors med en reglerbar ring, passar alla! Pris: 50 Kr.

 NR 2. Kors med två reglerbara ringar. Pris 50 Kr

NR 3. Ring med tre nitar. Även denna går att anpassa i storlek. Pris 50 kr.
 
 NR 4. Ring med nitar. Två reglerbara ringar. Pris: 50 kr
NR 5. Örhängen med kors och stenar. Pris: 30 kr

Alla priser är inkl. frakt.

För beställning eller frågor; 
[email protected]

Skriv numret på det du vill beställa så kontaktar jag dig med betalningsinformation mm..!




Vårtrend!

I vår är det hett med flätor av alla olika slag. Nedan visar jag tre olika sorter. Den första är utåtbakad fläta, nummer två är en fläta gjord på fyra slingor och nummer tre är en fiskbensfläta. Bilderna är tagna av Kristin Wiktorsson och flätorna är gjorda av mig.

Tjejkväll på HairX

Under kvällen kommer vi ha massa bra erbjudanden som ni bara inte vill missa!


Ni kommer väl?

Busy

Kan ju börja med att säga att det är så sjukt tråkigt att ni kommenterar så dåligt. Sedan kan jag säga att det känns som att jag är en vandrande zombie. Jag har nog aldrig jobbat så mycket som jag gjort denna veckan. Nu kom jag precis hem efter att ha varit på k.design och jobbat lite med skyltningen för HairX samt lite andra grejer med Eventstyle mm. Ni glömmer väl inte att kolla in bloggarna?

www.eventstyle.blogg.se
www.hairx.blogg.se
Där är det full rulle!
Imorgon är dagen fullspäckad med jobb. Sedan ska jag spendera kvällen med Eric. Har knappt träffat honom denna veckan. Varje gång jag kommer hem från jobbet så ligger han och sover. haha. Härligt förhållande! Så imorgon kväll skall jag bara vara hemma, släppa jobb, dator, mobiltelefon och bara vara.
God natt!

Bild från fotograferingen i söndags


Bilden är tagen av Kristin Wiktorsson.



Bjuder på en ny bild på mig och min kära kollega. Vad tycks?


Nytt hår!

Vi har en ny hårleverantör på HairX och igår satte vi i det nya håret på varandra. Jag måste säga att kvalitén är helt otrolig. Bilderna ovan är från igår när Charlotte fixade mitt hår. De är tagna av Kristin Wiktorsson på K.design. Hon är så otroligt begåvad och jag kan varmt rekommendera henne om ni vill ha riktigt fina bilder. Kanske till bal och student?
Ikväll har vi en mysig hemmakväll med Charlotte och Johan. Men jag och Charlotte åker nog iväg en sväng till Malin och säger hej till alla tjejer som är där och förfestar, så får killarna ta disken !
Ha en mysig fredagskväll! Puss!!

00.00





Åh vad jag är glad över att ni stannar här hos mig trots att jag sviker er ibland och inte uppdaterar :) Ska bli bättring på det!

Idag har jag jobbat hela dagen, halva dagen fick jag dock ta hand om salongen själv eftersom Charlotte var ledig.. Men jag överlevde!


Efter jobbet hämtade becka upp mig så åkte vi till Malin, kollade på SATC och bara hade det mysigt! Älskar mina vänner, får mig alltid lika glad!

Imorgon har jag sovmorgon, börjar först klockan 14.00.. Riktigt skönt och välbehövligt!

Kommer upp ett inlägg snart om mina smycken som jag säljer! Ni kommer väl ihåg inlägget om ringarna?

Gå och lägg er nu så hörs vi morgon !


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu